top of page

Babyface laserbehandeling met LaseMD 

Babyface treatment TM | DERMATOLOGY CENTRE Dr. Cathy Dierckxsens Brussels https://www.dermatocentre.be  The LaseMD, is a thulium laser used for rejuvenation and cosmeceutical delivery (retinol, vit C, tranexamic acid and resveratrol) in deeper skin layers. It is called the 'Baby Face Laser' as it is a perfect gentle rejuvenation treatment to improve skin tone, skin texture and fine lines.

De LaseMD, een niet-ablatieve, zachte thuliumlaser, die gebruikt wordt voor huidverbetering en zachte huidverjonging, al dan niet gecombineerd met cosmeceuticals.;

 

De penetratie van cosmeceuticals wordt beperkt door de natuurlijke huidbarrière. De LaseMD-laser creëert kleine microkanalen in de opperhuid om de opname van actieve en effectieve cosmeceuticals in de diepere huidlagen te vergroten. De gebruikte cosmeceuticals zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de Lasemd en om door te dringen in diepere huidlagen en zijn sterk geconcentreerde, actieve en effectieve moleculen.

 

De LaseMD cosmeceuticals zijn Tranexaminezuur, Vitamine C, Vitamine A (retinol) en Resveratrol.

 

De synergie van de thuliumlaser en de cosmeceuticals maken dit een zeer efficiënte, zachte verjongingsbehandeling en een uitstekende preventieve anti-aging behandeling.

De "LaseMD Experience" combineert de thuliumlaser, cosmeceutical en gezichtsmasker met Healite LED

therapie voor een relaxerende ' medische spa-ervaring'

 

Het wordt de Babyface-laser genoemd omdat het op zeer zachte wijze zowel de huidskleur en -textuur, fijne lijntjes als zonneschade verbetert.

Het werkt voornamelijk op oppervlakkige huidlagen en geeft snel en zichtbaar resultaat .

De LaseMD kan gecombineerd worden met Genius Microneedling Radifrequency in eenzelfde behandeling, om enerzijds een huidverstrakkend effect te hebben in diepere dermis en anderzijds een meer oppervlakkige teint en textuurverbetering te bekomen met de LaseMD.  

Dit is de zogenaamde Totalskin-oplossing, om de huid 'strakker en helderder' te maken.

 

De Thulium-laser wordt ook gebruikt voor de behandeling van een aantal dermatologische aandoeningen zoals melasma (zeer efficient met tranenamine zuur), littekens en actinische keratose.

bottom of page