top of page

Healite LED

Healite LED DERMATOLOGY CENTRE Dr. Cathy Dierckxsens Brussels is specialised in cosmetic procedures and lasers treatments for face and body. For medical dermatology the practice is specialised in medical laser treatments, mole- and skin cancer screening and in surgical dermatology. www.dermatocentre.be Dermatology Centre info@dermatocentre.be Avenue des Nerviens 41, 1040 Bruxelles, Belgium +32 (0) 2 735 94 42

LED Low-Level Light Therapy (LLLT) met Healite

Healite LED is een niet-invasief systeem dat licht gebruikt dat wordt afgegeven door lichtemitterende diodes (LED) in precieze golflengten om wondgenezing efficiënter te maken, pijn te verlichten, huidverjonging te bevorderen en meer.

Elke golflengte focust op een andere indicatie.

 

Rood licht 633 nm

De belangrijkste indicaties zijn huidverjonging en haaruitval.

Het wordt ook gebruikt als medische indicatie voor fotodynamische therapie (PDT).

Het rode licht wordt gebruikt om de epidermis en de oppervlakkige dermis te behandelen. Cellen absorberen het rode licht en worden versterkt, wat leidt tot de stimulatie van collageensynthese. Meer collageen zorgt voor een gladdere en dikkere huid. Rood LED-licht helpt ook de haargroei en bloedcirculatie te verbeteren.

Geel licht 590 nm + infrarood licht (IR) 830 nm

Gebruikt voor: wondgenezing, pijnverlichting, artritis, huidverjonging

De 830 nm is een zeer effectieve golflengte van IR-licht en wordt gebruikt om de wondgenezing, huidverjonging en de algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Het gele licht van 590 nm werkt oppervlakkiger op epidermale cellen.

Het 830 nm IR LED-licht wordt met succes gebruikt na RF microneedling behandelingen, esthetische laserbehandelingen, cosmetische injecties (PRP) om huidherstel te versnellen en de voordelen en resultaten van uw behandeling te maximaliseren. Als op zichzelf staande behandeling is het IR-licht perfect om uw huid er gezonder en stralender uit te laten zien. Het werkt ook om roodheid te verminderen door de doorbloeding van de huid te stimuleren.

We gebruiken LED vaak in onze zachte verjongingspakketten vanwege de ontspannende en huidverbeterende eigenschappen.

 

De LED-lamp is geschikt voor alle leeftijden, alle huidtypes, het hele jaar door. Na de sessie is er geen hersteltijd vereist. U kunt uw dagelijkse activiteiten voortzetten.

bottom of page