top of page

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronic acid fillers DERMATOLOGY CENTRE Dr. Cathy Dierckxsens Brussels is specialised in cosmetic procedures and lasers treatments for face and body. For medical dermatology the practice is specialised in medical laser treatments, mole- and skin cancer screening and in surgical dermatology. www.dermatocentre.be Dermatology Centre info@dermatocentre.be Avenue des Nerviens 41, 1040 Bruxelles, Belgium +32 (0) 2 735 94 42

Wat is hyaluronzuur?

 

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid aanwezig is. Met zijn hoge waterbindende capaciteit draagt ​​hyaluronzuur bij aan de hydratatie van onze huid. Een filler op basis van hyaluronzuur is een hightech product dat bestaat uit een gel die in de huid of in het vetweefsel van het gezicht wordt geïnjecteerd en deze na verloop van tijd geleidelijk en volledig zal opnemen.

 

Er zijn verschillende soorten hyaluronzuur; sommige worden gebruikt om volumeverlies en lift te corrigeren, andere zijn meer voor fijne lijntjes of textuur verbetering van de huid.

 

Hoe verloopt een behandeling met hyaluronzuur?

 

De behandeling met een hyaluronzuur filler duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten en het effect is direct zichtbaar. De hyaluronzuur fillers die we gebruiken bevatten een lokaal verdovingsmiddel, waardoor de injecties weinig pijnlijk zijn. Indien nodig kan 1 uur voor de behandeling een plaatselijke verdovende crème worden aangebracht.

 

Het effect van een hyaluronzuur filler houdt gemiddeld 12 tot 18 maanden aan, afhankelijk van het type product en de injectieplaats.

 

Waar helpt hyaluronzuur mee?

 

Vullen van rimpels en groeven

de nasogeniale plooien (tussen neus en mondhoek)

de marionetgroeven (tussen mondhoek en kin)

de rimpels van het voorhoofd en de kraaienpootjes

de rimpels rond de mond en hangende mondhoeken.

 

Lippen

De lippen worden dunner naarmate ze ouder worden en hun contouren beginnen te kreuken. Hyaluronzuurinjecties kunnen de lipcontour herstellen en de lippen weer voller, gladder en mooier maken, zonder buitensporige volumeveranderingen.

 

Herstellen van volumeverlies in het gezicht

Een heel natuurlijk verjongend effect kan worden verkregen door het volumeverlies in het gezicht te corrigeren. Het liftende effect op de huidgebieden rond het geïnjecteerde gebied zal het gezicht terug rondingen geven, evenals de ovale vorm, die kenmerkend zijn voor schoonheid en jeugd.
De gebieden die gewoonlijk worden behandeld, zijn de wangen, slapen, kin en kaaklijn om de contouren van het gelaat opnieuw te definiëren

 

 

bottom of page