top of page

LaseMD TM Thuliumlaser

Lasemd Thulium Laser DERMATOLOGY CENTRE Dr. Cathy Dierckxsens Brussels is specialised in cosmetic procedures and lasers treatments for face and body. For medical dermatology the practice is specialised in medical laser treatments, mole- and skin cancer screening and in surgical dermatology. www.dermatocentre.be Dermatology Centre info@dermatocentre.be Avenue des Nerviens 41, 1040 Bruxelles, Belgium +32 (0) 2 735 94 42      

De LaseMD TM is een niet-ablatieve zachte thuliumlaser, die gebruikt wordt voor huidverbetering en zachte huidverjonging, al dan niet gecombineerd met cosmeceuticals.

 

De penetratie van cosmeceuticals wordt beperkt door de natuurlijke huidbarrière. De LaseMD-laser creëert kleine microkanalen in de opperhuid om de opname van actieve cosmeceuticals in de diepere huidlagen te vergroten. De gebruikte cosmeceuticals zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de LaseMD, om door te dringen in diepere huidlagen. Het zijn sterk geconcentreerde, actieve en effectieve moleculen.

 

De LaseMD cosmeceutical serums zijn Tranexaminezuur, Vitamine C, Vitamine A (retinol) en Resveratrol.

 

De synergie van de thuliumlaser en de serums maken dit tot een zeer efficiënte, milde huidverjongingsbehandeling en een uitstekende preventieve anti-age behandeling.

De 'LaseMD Experience' combineert thuliumlaser, cosmeceutical en gezichtsmasker met onze Healite LED lichttherapie voor een relaxerende medische spa ervaring.

 

Het wordt soms ook wel de 'babyface-laser' genoemd, omdat de behandeling zowel huidteint en -textuur, fijne lijntjes als zonneschade verbetert. Hierdoor krijgt u een stralende, heldere, zachte huid.

Het werkt voornamelijk op oppervlakkige huidlagen en geeft snel en zichtbaar resultaat.

De LaseMD procedure kan eveneens gecombineerd worden met Genius/Infini microneedling radiofrequentie in eenzelfde behandeling, om respectievelijk een verbetering van de huidteint en huidverstrakkend effect te bekomen.  

Dit is de zogenaamde 'Total Skin Solution'; dé oplossing om de huid egaler, helderder en strakker te maken.

 

We gebruiken de thuliumlaser voor de behandeling van een aantal dermatologische aandoeningen zoals melasma, littekens en actinische keratose.

 

 

bottom of page