top of page

Laser Genesis

Laser Genesis DERMATOLOGY CENTRE Dr. Cathy Dierckxsens Brussels is specialised in cosmetic procedures and lasers treatments for face and body. For medical dermatology the practice is specialised in medical laser treatments, mole- and skin cancer screening and in surgical dermatology. www.dermatocentre.be Dermatology Centre info@dermatocentre.be Avenue des Nerviens 41, 1040 Bruxelles, Belgium +32 (0) 2 735 94 42

Een zachte huidverjongingsmethode, zonder pijn en zonder downtime, waarbij als het ware meerdere 'laserlagen' over de huid worden 'geschilderd'.

 

Het doel van dit 'laserschilderen' is het opwarmen van de huid. Deze dermale opwarming leidt tot collageen remodeling en zal de aanmaak van collageen stimuleren.

 

De stimulatie van collageensynthese is een proces dat tijd kost en de mate van efficiëntie is gerelateerd aan de temperatuur die wordt gegenereerd door de laser.

 

Bij laser genesis is, zoals bij alle andere zachte laserverjongingstechnieken, de opwarming slechts matig, dus de resultaten zijn progressief en zullen subtiel zijn.

Deze behandeling is uiterst geschikt om huidveroudering te voorkomen en als onderhoudsbehandeling.

 

Laser genesis wordt ook gebruikt in combinatie met IPL voor een optimaal effect bij de behandeling van roodheid in het gezicht en littekens van alle soorten: acnelittekens, chirurgische littekens, enz.

Er zijn gemiddeld 4 tot 6 sessies nodig,

met een interval van 4 weken.

bottom of page