top of page
Lip rejuvenation ​DERMATOLOGY CENTRE Dr. Cathy Dierckxsens Brussels is specialised in cosmetic procedures and lasers treatments for face and body. For medical dermatology the practice is specialised in medical laser treatments, mole- and skin cancer screening and in surgical dermatology. www.dermatocentre.be Dermatology Centre info@dermatocentre.be Avenue des Nerviens 41, 1040 Bruxelles, Belgium +32 (0) 2 735 94 42

Lip verfraaiing en verjonging

 

 

De belangrijkste kenmerken van lippen zijn schoonheid en harmonie.

 

Tekenen van veroudering van lippen zijn verlies van volume en definitie, neerhangen van mondhoeken en ontwikkeling van verticale liplijnen.

.

Vrouwen willen meestal het verloren volume herstellen en een gedefinieerde lip creëren die voorkomt dat lippenstift gaat uitlopen. Of ze willen hun lippen verbeteren door ze voller te maken om zich vrouwelijker te voelen.

 

We streven ernaar om de schoonheid van lippen te verbeteren, maar ze er natuurlijk uit te laten zien, en harmonieus in verhouding tot de rest van het gelaat.

 

Het behandelen van de lippen kan ook symmetrie toevoegen aan ongelijke lippen, de balans tussen de boven- en onderlip corrigeren en ook harmonie creëren met andere gelaatstrekken.

 

 

Mogelijke behandelingen

bottom of page