top of page
Niet-chirurgisch litften
Non-surgical lifting DERMATOLOGY CENTRE Dr. Cathy Dierckxsens Brussels is specialised in cosmetic procedures and lasers treatments for face and body. For medical dermatology the practice is specialised in medical laser treatments, mole- and skin cancer screening and in surgical dermatology. www.dermatocentre.be Dermatology Centre info@dermatocentre.be Avenue des Nerviens 41, 1040 Bruxelles, Belgium +32 (0) 2 735 94 42

Verslapte huid van gelaat en nek is een van de tekenen van veroudering waardoor we er oud en moe uitzien, en een vaak voorkomend verzoek tot behandeling.

 

Niet-chirurgische technieken winnen aan populariteit omdat mensen vaak de voorkeur geven aan het vermijden van risico's en downtime die gepaard gaan met chirurgische ingrepen. In sommige gevallen blijft een chirurgische operatie de beste oplossing, maar in veel gevallen kan een operatie worden vermeden of uitgesteld, door middel van effectieve technologieën die de huid verstrakken.

 

Wij gebruiken de Genius, de nieuwste generatie 'microneedling radiofrequency' toestel, om de huid van gelaat en hals te verstrakken en te liften zonder chirurgie. Genius is een geavanceerde technologie dat zeer fijne naalden gebruikt om nauwkeurig energie (warmte) af te geven in de geselecteerde diepte van de huid. Dit zal de collageen synthese op efficiente wijze stimuleren en de dermis weer denser te maken aan collageen.

Maar zoals men zegt 'Rome is niet op één dag gebouwd'.

Het denser maken en daaruit voortvloeiende verstrakking van de dermis heeft tijd nodig. De resultaten worden na een 4-tal weken zichtbaar en blijven verbeteren in de volgende maanden. Om nog betere resultaten te bekomen of bij meer uitgesproken huidverslapping raden we verschillende sessies aan, met een interval van minstens 4-6 weken.

 

De behandelingen zijn minimaal invasief en hebben pijnbestrijding nodig met verdovende crème of plaatselijke verdovingsinjecties. Na de behandeling is de huid rood en gezwollen, maar de down time is minimaal en meestal beperkt tot 2 dagen (vaak een weekend).

 

De voordelen van het gebruik van Genius micronaald-radiofrequente behandelingen is dat het niet alleen de dikte van de dermis verbetert maar ook de kwaliteit van de huid.

 

We raden aan om niet te wachten tot de huidverslapping erg uitgesproken is, omdat dit meer sessies zal vereisen. In dergelijke gevallen moeten we soms de Genius-behandelingen combineren met de Liquid Face Lift-procedure, om zo een meer uitgesproken niet-chirurgisch liftend- en verjongend effect te bereiken.

Mogelijke behandelingen

bottom of page