top of page

Zachte laserverjonging

Er worden verschillende namen gebruikt om deze zachte verjongingsmethode aan te duiden, waarbij meerdere 'laserlagen' als het ware over de huid worden 'geverfd' om de huid op te warmen:

Laser Genesis, Revital-laser, laser toning, Inner Lift.

Deze laserprocedures genereren een matige dermale opwarming  waarbij milde stimulatie van collageen synthese wordt veroorzaakt.

Dit is een proces dat langzaam verloopt, en de mate van efficiëntie is gerelateerd aan de temperatuur die gegenereerd wordt.

Bij alle zachte verjongingstechnieken met laser is de opwarming matig, wat de behandeling comfortabel en niet-invasief maakt (geen pijn - geen downtime) , maar behandelingen moeten worden herhaald en de resultaten zullen progressiever en subtieler zijn in vergelijking met meer invasieve technieken.

 

Soft laser rejuvenation is een uitstekende (preventieve) behandeling om huidveroudering te voorkomen en is ook ideaal als onderhoudsbehandeling. Het wordt eveneens aanbevolen voor patiënten met pijnaversie.

 

Er zijn gemiddeld 6 tot 10 sessies nodig - of meer - met een interval van enkele weken. Regelmatige onderhoudssessies moeten nadien worden voortgezet om de resultaten te behouden of om de huid nog verder te verbeteren.

Soft laser rejuvenation DERMATOLOGY CENTRE Dr. Cathy Dierckxsens Brussels is specialised in cosmetic procedures and lasers treatments for face and body. For medical dermatology the practice is specialised in medical laser treatments, mole- and skin cancer screening and in surgical dermatology. www.dermatocentre.be Dermatology Centre info@dermatocentre.be Avenue des Nerviens 41, 1040 Bruxelles, Belgium +32 (0) 2 735 94 42
bottom of page