top of page

Hollywood laser peel

of

Spectra carbon laser peel

Hollywood laser peel or Spectra carbon peel DERMATOLOGY CENTRE Dr. Cathy Dierckxsens Brussels is specialised in cosmetic procedures and lasers treatments for face and body. For medical dermatology the practice is specialised in medical laser treatments, mole- and skin cancer screening and in surgical dermatology. www.dermatocentre.be Dermatology Centre info@dermatocentre.be Avenue des Nerviens 41, 1040 Bruxelles, Belgium +32 (0) 2 735 94 42

De Spectra Carbon Peel gebruiken we om de huidteint te egaliseren, pigmentvlekken te verminderen, actieve acne te behandelen, grove poriën en fijne lijntjes te verbeteren. Het is een milde procedure en is veilig voor de meeste huidtypes. Deze behandeling wordt ook wel de 'Hollywood Peel' genoemd; het laat je huid stralen en zorgt voor een heldere teint en gezonde 'glow'.

 

De techniek bestaat uit het aanbrengen van een carbonlotion op de huid (zwart-grijs gezichtsmasker op basis van koolstof) dat 15-30 minuten moet drogen. Dan kan de daadwerkelijke laserbehandeling beginnen;

dit omvat 3 fasen.

 

In de eerste fase wordt de huid (met carbonlotion) licht opgewarmd. De tweede fase bestaat uit het verwijderen van de koolstoflaag met de laser, wat resulteert in een zachte peeling/exfoliatie. In de derde en laatste fase wordt de huid verder opgewarmd en gestimuleerd, dit om collageen aanmaak te bevorderen.

 

U kunt kiezen voor een enkele sessie, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid om er op uw best uit te zien. Echter, zoals bij de meeste zachte, niet-invasieve verjongingstechnieken, zijn meerdere sessies vereist om optimale resultaten te bereiken. Het aantal sessies is afhankelijk van de indicatie.

De Spectra carbon peel kan worden herhaald met een interval van 3 -4 weken of langer.

bottom of page