top of page
Total Skin Solution™
Total Skin Solution™ DERMATOLOGY CENTRE Dr. Cathy Dierckxsens Brussels is specialised in cosmetic procedures and lasers treatments for face and body. For medical dermatology the practice is specialised in medical laser treatments, mole- and skin cancer screening and in surgical dermatology. www.dermatocentre.be Dermatology Centre info@dermatocentre.be Avenue des Nerviens 41, 1040 Bruxelles, Belgium +32 (0) 2 735 94 42

De Totalskin Solution™ is de gecombineerde behandeling met twee verschillende toestellen in dezelfde sessie, voor een synergische,  efficiënte en optimale huidbehandeling van de verschillende huid lagen met minimale risico's en downtime.

 

Het eerste deel van de behandeling bestaat uit verschillende passages met de Genius Precision Microneedling Radiofrequecy. Dit apparaat is de eerste van een nieuwe generatie en gebruikt een zeer geavanceerde technologie. Het veroorzaakt een nauwkeurige en efficiente stimulatie van de collageen synthese in verschillende diepere huidlagen, wat resulteert in huidverstrakking.

 

Het tweede deel van de behandeling omvat verschillende passages met LaseMD, een niet-ablatieve thulium-laser, voor pigmentbehandeling in de opperhuid (beschadiging door de zon en ouderdomsvlekken) en extra collageen stimulatie in de meer oppervlakkige huidlagen.

 

De behandeling met de Totalskin Solution™ is minimaal invasief. Een krachtige plaatselijke verdoving en koude lucht tijdens de behandeling zijn voldoende voor pijncontrole.

Er is een gemiddelde downtime van 2-3 dagen, omdat de huid rood en gezwollen zal zijn. We gebruiken de Healite 830 nm LED altijd direct na de behandeling om de hersteltijd te verbeteren en de downtime te verminderen.

 

De effecten beginnen enkele weken na de behandeling zichtbaar te worden. Afhankelijk van de ernst van de laxiteit van de huid en beschadiging door de zon, raden we meestal 2 of 3 sessies aan, met een interval van minimaal 4 weken, voor optimale resultaten.

De Totalskin Solution™ geniet onze voorkeur boven een fractioneel ablative laser voor huid verjonging omdat het gelijkaardige resultaten maar minder risico's en downtime tot gevold heeft

bottom of page