top of page

Z-Field Spierverstrakking

zFieldDual_koerperregion_neu-940x636_edi
Z-field Muscle Enhancement DERMATOLOGY CENTRE Dr. Cathy Dierckxsens Brussels is specialised in cosmetic procedures and lasers treatments for face and body. For medical dermatology the practice is specialised in medical laser treatments, mole- and skin cancer screening and in surgical dermatology. www.dermatocentre.be Dermatology Centre info@dermatocentre.be Avenue des Nerviens 41, 1040 Bruxelles, Belgium +32 (0) 2 735 94 42

 

 HOOG ENERGETISCHE INDUCTIEVE ELEKTROMAGNETISCHE PULSEN 

 

Het Z-Field-apparaat is een innovatieve technologie voor gerichte spierontwikkeling en voor het verbeteren van de resultaten van niet-invasieve body contouring.

De hoogenergetische inductieve behandeling met Z-Field wordt uitgevoerd met behulp van elektromagnetische pulsen die in staat zijn om de spieren direct te contracteren.

 

Z-Field kan gebruikt worden in combinatie met andere lichaamscorrigerende behandelingen voor gelokaliseerde vetreductie zoals Z-Lipo of Encurve, of aanvullend na een Z-Wave cellulitis behandeling. Deze combinatiebehandelingen zijn ideaal voor het verbeteren en het accentueren van het resultaat.

Elektromagnetische velden kunnen cellen en weefsels binnendringen, de elektrochemie van weefsels activeren en de functie van cellen en celmembranen verbeteren.

Het magnetische veld stimuleert dus zenuwcellen, spieren en bloedvaten. Een enkele behandeling kan duizenden spiercontracties opwekken door middel van elektromagnetische pulsen.

De behandeling is veilig, eenvoudig, snel en vrijwel pijnloos.

 

De Z-Field behandeling wordt uitgevoerd met de patiënt in een liggende houding en is uiterst comfortabel. Een sessie duurt over het algemeen tussen de 20 en 30 minuten. Nadien kunnen de dagelijkse bezigheden normaal hervat worden.

De beste indicaties zijn buik (sixpack), billen en bovenbenen.

bottom of page